Demofest: Još tri dana do velike žurke na Kastelu

Još samo tri dana nas dijele do početka 11. Demofesta i tri dana velike žurke na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Već prve večeri Demofesta, u četvrtak, u revijalnom dijelu programa na bini festivala će zasvirati Magnifico & The Serbian Army Orchestra, Dječaci i Wolfram.

U petak nastupaju Darko Rundek & Ekipa, Marko Louis i Tyger Lamb, a završene večeri, u subotu 21. jula, posjetioce festivala će zabavljati dr Nele Karajlić, grupa Goblini, kao i prošlogodišnji pobjednici festivala grupa Slonz.

- Ove godine na bini banjalučkog Kastela, za naklonost stručnog žirija i prestižne nagrade boriće se ukupno 26 bendova, a oni najbolji iz obje polufinalne večeri festivala nastupiće u  finalu, u subotu, kada ćemo saznati imena najboljih regionalnih demo bendova - kažu organizatori i dodaju da će muzički praznik u Banjaluci upotpuniti bogat dnevni program u Kamenoj kući tvrđave Kastel, u okviru koje će biti održane brojne muzičke promocije, filmske projekcije, izložbene postavke, stručna predavanja i radionice. Za sve posjetioce dnevnog programa, tokom sva tri festivalska dana, obezbijeđen je besplatan ulaz.

- Ulaz na sve večeri Demofesta će biti besplatan do 21 čas, dok će nakon ovog perioda cijena ulaznice iznositi pet KM - navode organizatori.

D. M. L.  

 

Tagovi: