Otvoreni trening PCM® Communication prvi put u Banjaluci

Atria Group BH, kao dio internacionalne konsultantske kompanije Atria Group, organizuje po prvi put u Banjaluci otvoreni dvodnevni trening PCM® Communication.

Trening će se održati 23. i 24. juna u prostorijama Atria Group BH (ul. Brace Potkonjaka 4)  sa ciljem da učesnicima pomogne u unapređenju vještina komunikacije sa različitim sagovornicima.

Program se temelji na metodologiji PCM (Process Communication Model®) koja pruža uvid u dubinsku strukturu ličnosti i na jednostavan način omogućava razumijevanje dinamike u komunikaciji.

Zasnovan je na nagrađivanom naučnom otkriću Dr Taibi Kahler-a,  PCM model koristi se u svijetu već trideset godina, iskusilo ga je preko milion ljudi, na pet kontinenata i pronašao je primjenu u prodaji, poslovanju, edukaciji, politici, medicini, ličnim odnosima itd.

Efikasnost ovog modela u poslovnoj komunikaciji uvidjela je i NASA koja je PCM model koristila u obuci i selekciji astronauta još od 1978. godine. Danas model koriste direktori i menadžeri kompanija sa liste Fortune 500, političari, kao i poznati psiholozi.

O TRENINGU PCM® COMMUNICATION

Kroz pažljivo osmišljeni teorijski dio i niz interaktivnih radionica, učesnici usvajaju ponuđene modele i alate za unapređenje komunikacionih vještina i uvježbavaju njihovu primjenu u radu sa različitim tipovima ličnosti.

Učešćem u treningu polaznici dobijaju:

⦁    Uvid sopstvenu strukturu ličnosti i preferirani način komunikacije
⦁    Razumijevanje načina komunikacije osoba sa kojima imaju otežanu komunikaciju
⦁    Iskustvenu strategiju za unapređenje komunikacije sa različitim sagovornicima

Više informacija o otvorenom treningu PCM® Communication možete potražiti putem telefona +387 65 396 463, email adrese ranka.kazimirovic@atrigroup.org te linka http://pcm.rs/pcm-communication-otvoreni-trening-banjaluka/.

T.B.