Donacija Mladegs Paka Klinici za akušerstvo

Klinika za ginekologiju i akušerstvo dobiće potrošni material od kompanije Mladegs Pak i brenda Bonito, a oni će organizovati i krečenje i uređenje prostorija Bolnice. Donacija je uručena povodom Dana majki.

“Nadamo se da će i druge kompanije uvidjeti naš primjer i krenuti društveno odgovornim putem“, poručila je Mirjana Jukić, portparolka kompanije, ističući da su majke stvarni superheroji s obzirom na poslove i obaveze sa kojima se svakodnevno susreću. One su stub svake porodice i društva uopšte i jačanjem uloge majke, možemo osnažiti i društvo.

Jukić je dodala da će Mladegs Pak i brenda Bonito i ubuduće nastaviti sa društveno odgovornim poslovanjem, posebno kada su u pitanju najosjetljivije kategorije društva.

 “Ovo su lijepi momenti potvrde da uvijek ima dobrih ljudi velikog srca. Kada su nas pitali šta to nama treba mi smo uglavnom navodili ono što je nama potrebno u toku našeg dnevnog posla i nešto što se veoma bzo troši, a to su posteljine, spavaćice, papuče, s tim da su zaposleni iz ove kompanije izrazili želju da osvježe, okreče i uljepšaju neke naše prostorije i ja im se još jednom zahvaljujem“, istakla je načelnica Klinike prof. dr Vesna Ećim.

Iz kompanije Mladegs Pak poručuju da su majke stub svake porodice i društva uopšte, te da jačanjem uloge majke, možemo osnažiti i društvo. Upravo zbog toga i majčinskog posla koji obavljaju skreću pažnju da su majke stvarni superheroji.

Ž. J.

Tagovi: