Otkrivena nova laboratorija za uzgoj skanka u Banjaluci, uhapšena dvojica

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su juče Ammara Jusića (25) i Filipa Cipra (23) zbog sumnje da su napravili laboratoriju za uzgoj skanka u Banjaluci, saznaju “Nezavisne”.

Saznajemo da je laboratorija sagrađena od metalne kostrukcije čija je unurašnjost obložena reflektujućom folijom.

Nezvanično saznajemo da se potkrovlje kuće koje su koristili nalazi u Ulici Miloša Obilića. Oba uhapšena mladića su iz Tuzle.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju proizvodnje i prodaje opojnih droga, juče su uhapsili A.J. i F.C. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

U saopštenju stoji da je istog dana na osnovu naredbe nadležnog suda, u Banjaluci, izvršen pretres kuće koje koristi osumnjičeni A.J., gdje je u potkrovlju pronađena improvizovana laboratorija kao i drugi predmeti i sredstva namjenjeni za vještački uzgoj skanka.

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenih.