STK OSI ,,Vrbas'' odigrao prijateljski meč u Zagrebu

Manifestacija juče održana dala je novu dimenziju našim članovima kluba u njihovim životima.

Ovo je svima bio prvi susret sa sebi sličnima na otvorenom, uz muziku, slikanje sa konjima koji vuku kočije i vožnja istima, mnogi imaju priliku da vide Helikopter slikaju se i pričaju sa susretljivim pilotima.

Desetine bajkera sa svojim motorima uvijek raspoloženi sa mnogo emocija za nas slične, program Specijalne olimpijade pod mentorstvom prof. Kade Selimović, privukao je veliku pažnju svih prisutnih, ovaj put stonoteniseri OSI ,,VRBAS,, iz Banja luka sa svojim takmičarima ,,sličnim nama,, napravili su prezentaciju kako to oni treniraju stoni tenis isto mogu svi da nisu to ni znali.

Odigravanjem prijateljskog meča između STK OSI ,,VRBAS,, Bosna i Hercegovina i URIHO Zagreb Hrvatska rezultat je bio u drugom planu glasio je 1:4, predstavljen je takmičarski dio u stonom tenisu, ovaj put gosti su bili bolji, čast domaćina svojom pobjedom odbranio je Kristijan Zeljković odigravši neizvestan meč do kraja za prvo mjesto. Publika u velikom broju je uživala u ljepotama stono teniske igre, hvala g-đi Jadranki Blagus koja vodi i organizuje klub za OSI Uriho Zagreb, jedan od najboljih klubova u Evropi.

Zahvaljujemo se svima onima koji su pomogli da se organizuje ova Manifestacija na čelu sa velikim humanistom Dragoslavom Širokom, hvala vam mnogo, piše OSI ,,Vrbas''.

Tagovi: