Šta Vam nudimo

Kvalifikovani treneri Stručno osoblje i kvalifikovani treneri su posvećeni svakom klijentu kako bi za svakog pronašli pravi model i način treniranja

Članske ID kartice

Sistem identifikacije putem ID kartice kao kvalitetno, sigurno i trajno rješenje za pristup svim našim uslugama.

Besplatan parking prostor

Svim našim klijentima smo omogućili besplatan parking prostor u samom centru grada i nekoliko minuta od glavnog autoputa.

Video nadzor

Sigurnost naših klijenata i njihovih ličnih stvari su za nas na prvom mjestu, a u tome nam pomaže vrhunski sistem video nadzora.

Pristupačne cijene usluga

I pored dodatnih ulaganja za bolji ugođaj naših klijenata, cijene naših usluga su i dalje povoljne. Za sve studente Univerziteta za Poslovne studije smo omogućili 50% popusta.

Širok izbor fitness programa

Iz ponude fitness programa izdvajamo: teretanu, crossfit, box, kickbox, aerobic mix, zumba, pilâtes, insanity, masaža.sauna, solarijum, protein bar, individualni treninzi.

Masaža i njega tijela

Izuzetno prijatne, opuštajuće masaže cijelog tijela, antistres, relaks, sportska u prijatnom ambijentu.

Solarijum

Naš solarijum je dizajniran da pored dobijanje besprekornog tena pruži klijentu maksimum prostora, zadovoljstva t opuštanja.

Sauna

Sagorite višak kalorija, opustite se i uživajte u našoj sauni koja je napravljena posebno za Vas. Svaka prostorija je odvojena u svrhu privatnosti naših klijenata.