Rukometašice Borca poražene i u revanšu EHF Evropa Kupa

Rukometašice Borca poražene su od Dunajske Strede rezultatom 17:23 u revanš utakmici Evropskog kupa, pa su nakon dva poraza završile takmičenje.

 

Prvi dio igre obilježio je mali broj golova sa obje strane.

 

U osmom minutu gošće su imale prednost od dva gola (4:2), a onda su domaće igračice uzvratile serijom 3:0 za vođstvo 5:4 u 13. minutu. U nastavku se praktično igralo gol za gol, pa su Banjalučanke vodile i sa 6:5, i sa 7:6.

 

Propustio je Borac nekoliko prilika da se odvoji na dva gola viška, a onda su gošće postigle dva vezana gola i na odmor otišle golom prednosti (9:8).

 

Odvojlile su se Slovakinje na dva gola viška na otvaranju drugog dijela, u 36. minutu povele su i sa dva tri gola viška. Poslije još jedne greške Sintija Bugarova pogađa iz kontre za maksimalnih plus četiri gošći iz Slovačke (14:10).

 

Imale su rukometašice Dunajske Strede i devet golova viška (22:13) u 50. minutu utakmice što im je bilo dovoljno da rutinski privedu ovaj duel kraju, prenosi srpskainfo.

 

Najefikasnija u timu Borca bila je Anđela Stojanović sa četiri gola, a tim Dunajske Strede predvodila je Elo Beatriks sa sedam golova.

Srpskainfo

Tagovi: