Predsjednik GO SDP Banja Luka: Sad ćeš da vidiš, majku li ti j…m krvavu!

Predsjednik Gradskog odbora Socijaldemokratske partije BiH u Banjoj Luci Aleksandar Vuković prijetio je i vrijeđao Vedranu Mandić nakon što je tražila da je ova stranka plati za posao posmatrača na nedavno održanim lokalnim izborima u BiH.

Vedrana Mandić je član SDP-a i na izborima je, kako kaže, bila posmatrač. Stranka im, dodaje ona, nije platila za taj posao i ona se obratila predsjedniku Gradskog odbora SDP-a u Banjoj Luci, ali nije mogla ni da sanja šta će je snaći.

„Sad ćeš da vidiš… Jebem li ti! Sad ćeš da vidiš kako pričaš. Sad ćeš da vidiš. Jebaću ti nanu naninu! Ja te čupam iz zatvora… Majku li ti jebem krvavu! Vidjećeš sada! Vidjećeš sada s kim imaš posla! Sad ću ti ja Kriminalističku policiju…“, čuje se na snimku koji je u posjedu portala mojabanjaluka.info.

Mandićeva kaže da je Vuković ovako reagovao samo zato što je ona tražila da je isplati za ono što je radila za vrijeme izbora. Mandićeva kaže da ona nije jedina s kojom je Vuković ovako razgovarao.

„Ne znam s kojim razlogom je počeo da vrijeđa moju majku i baku koje mu ništa u životu nisu uradile. Sem majke nikoga u životu nemam. Imala sam problem sa zakonom u prošlosti, ali me niko nije vadio iz zatvora. Sada sam čist čovjek i pred bogom i pred zakonom“, kazala je Mandićeva.

Ona kaže da je ove prijetnje prijavila Policijskoj upravi Banja Luka. Mandićeva smatra da niko nije zaslužio da mu neko prijeti na ovaj način, pogotovo što su prijetnje došle nakon što je, kaže, samo tražila ono što je njeno.

„Poslije izbora su sve posmatrače danima ’zavlačili’ za pare. Biće danas, biće sutra. Čast pojedinim članovima SDP-a koji su takođe prevareni od vodećih ljudi iz te stranke“, istakla je Vedrana Mandić.

Vuković kaže da ne zna o čemu se radi i poziva institucije da provjere sve navode. On kaže da je Gradski odbor SDP-a u Banjoj Luci na raspolaganju svim institucijama kada je ovaj slučaj u pitanju.

„Postoje i država i zakon. Mandićeva ima kriminalnu prošlost. Čuo sam da su joj i nedavno izrečene neke mjere. Preduzeću određene korake kada je ovo u pitanju. To je još jedan frizirani i fingirani udar na mene i SDP“, kazao je Vuković.

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović je bez komentara na ova dešavanja.

Mandićeva je pisala i Gradskom odboru SDP-a u Banjoj Luci, ali su, kako kaže, pokušali da ovaj incident predstave ličnim sukobom Vukovića i nje.

„Koliko smo upoznati SDP Banja Luka nema dugovanja ni prema kome. Molimo Vas da s njim (Vukovićem) rješavate svoje lične odnose. Ako imate problem lične prirode, rješavajte ga mimo partije“, istakli su U GO SDP-a Banja Luka.

Audio snimak poslušajte OVDJE.

Goran Dakić