FK Borac: Trener Vojvodić kažnjen novčano, opstanak ne smije doći u pitanje

Članovi uprave Borca su juče imali sastanak sa šefom stručnog štaba Darkom Vojvodićem, koji će, zbog izjava poslije utakmice sa Slobodom u Tuzli, prema klupskom pravilniku biti kažnjen novčano.

"Poslije utakmice svima su bile vruće glave, juče smo pričali o svemu i odluka je da trener snosi novčanu kaznu shodno klupskom pravilniku. Znamo da pojedini klubovi žele da izbore opstanak na uštrb Borca, nažalost, mi nismo jaki u savezima kao drugi, ali imamo sve u svojim rukama i znamo da možemo zadržati premijerligaški status", istakao je potpredsjednik kluba Vico Zeljković.

Vico Zeljković

Sam Vojvodić kaže da prihvata kaznu, a nada se da će ekipa u narednih pet utakmica uspjeti da ostvari konačni cilj koji se zove opstanak.

"Ono što se dešava u klubu je naša interna stvar, kaznu prihvatam, tu nema šta da se polemiše. Nemojte ova dešavanja gledati kao da je uprava kluba na jednoj, stručni štab na drugoj, a igrači na trećoj strani. Naprotiv, imamo samo jedan cilj, a to je da Borac obezbijedi opstanak i ne interesuje nas kome ćemo da pokvarimo planove", rekao je Vojvodić.

Sadašnje stanje na tabeli kaže da će Borac zadržati premijerligaški status ukoliko osvoji 9 od mogućih 15 bodova u posljednjih 5 utakmica, bez obzira na ostale rezultate.

Srpskainfo

Tagovi: