Brod: Pokrenuta humanitarna akcija ''Pomozimo Željani da prohoda''

Nevladina organizacija ''ARGS'' i omladina iz Broda pokrenuli su humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za liječenje Željane Ristić, koja ima dijagnozu kvadriplegija.
Aktivisti organizacije Nikola Miličić, Danijela Đukić, Dražen Lučanović i Slaviša Tomičević pozivaju sve ljude dobre volje da pomognu Željani u liječenju.
„Ona je saznala da postoji šansa za liječenje, a to su tri operacije koje su neophopdne da stane na noge. Svaka operacija bi koštala oko 5.500 evra. U tom pravcu smo krenuli sa humanitarnom akcijom u nadi da će se građani Broda i drugih opština odazvati“, kaže Miličić.
On dodaje da su već postavili kutije za sakupljanje pomoći u nekoliko ugostiteljskih objekata i tržnim centrima, a u planu je i organizacija donatorske večeri i žurke.
„Kutije za sakupljanje pomoći biће postavljene do 3. maja“, dodaje Miličić.
Svi koji žele da pomognu mogu to učiniti i uplatom na žiro-račun: 5513051128168659, otvoren kod Nove Banjalučke banke na ime Željana Ristić.
Udruženje „Moj život je u vašim rukama“ iz Gradiške otvorio je humanitarni broj 17005, gdje pozivom donirate 1 KM za liječenje 16- godišnje Željane Ristić.
Posavske novosti

Tagovi: