Pismo zabrinute majke: ''Ganjaću vas do pakla i nazad!''

Crvena zvezda i Partizan jučer su odigrali 157. vječiti derbi, a osim tri gola i pobjede Zvezde, meč su obilježili neredi na tribinama stadiona ''Rajko Mitić''.

Haos je nastao u drugom poluvremenu na zapadnoj tribini, kada je došlo do obračuna Delija i Grobara. Letjele su baklje, stolice..., a sudija Grujić bio je primoran da prekine meč dok se situacija ne smiri.

U tom opštem haosu našla su se i djeca koja su sa roditeljima došla da gledaju derbi.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Crvene zvezde ispod jedne fotografije osvanuo je nimalo ugodan komentar majke jednog djeteta:

"Evo šta ću ja reći. Za ovo danas što se desilo na zapadu u sektoru 5, da je suprug odveo dijete da gleda utakmicu, a na istoj toj utakmici da mi dijete nastrada od stolice kojom su se huligani gađali. Popit ćete takvu tužbu da niste svjesni! Da ode na utakmicu i da završi u Urgentnom centru!? Zašto??? Sram vas bilo, ali ovo neće proći tek tako. Ganjat ću vas do pakla i nazad", napisala je uznemirena majka.

 

Ubrzo su administratori Zvezdine Facebook stranice izbrisali pomenuti komentar.

<object width="320" height="240" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"><param name="src" value="https://www.dailymotion.com/video/x6htbco" /><embed width="320" height="240" type="application/x-shockwave-flash" src="https://www.dailymotion.com/video/x6htbco" /></object>

Faktor

Tagovi: