Perverznjak poslao djevojci sliku partijske knjižice u inboks

Boris B. (30) iz Beograda priveden je na informativni razgovor nakon što je prijavljen da je djevojkama slao perverzne fotografije svoje stranačke knjižice u inboks na Fejsbuku.
Mladog prehrambenog tehnologa je zbog uznemiravanja prva prijavila M. Ć. iz Aranđelovca, a posle toga policiji se javilo još djevojaka koje su bile na meti ovog opasnog predatora.
"U početku je djelovao normalno. Ćaskali smo o uobičajenim stvarima, gdje volimo da izlazimo, kakvu muziku slušamo i slično. I onda mi je samo odjednom iz čista mira poslao odvratnu fotografiju svoje partijske članske karte uz pitanje “Šta misliš? Je l’ dobra? Je l’ ti se sviđa?”, kaže vidno potresena M. Ć. za Njuz.
Ona je, kako nam je rekla, odmah izbrisala perverznjaka iz liste prijatelja, ali je i dalje bila uplašena, pa je odlučila da sve prijavi policiji.
"Nisam željela da prođe nekažnjeno i da nastavi da maltretira nove djevojke slanjem svojih ogavnih fotografija. Čujem da se, nakon moje prijave, pojavilo još devojaka kojima je čak slao i slike promotivnog stranačkog materijala i partijskih pristupnica", rekla je M. Ć.
Policija je saopštila da je zaplijenila kompjuter Borisa B. i da je u toku vještačenje. Nezvanično saznajemo da je u uređaju pronađen čitava kolekcija izuzetno perverznih fotografija njegove članske karte iz raznih uglova, a pronađene su i slike članskih karti za koje tek treba da se utvrdi kome pripadaju.
 
 
Tekst je šaljivog karaktera, preuzet sa njuz.net

Tagovi: