Sunčano uz umjerenu oblačnost

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.

Jutro će biti hladnije uz slab mraz ponegdje i pretežno vedro, na istoku umjereno oblačno, a oko rijeka i po kotlinama ponegdje sa prolaznom maglom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srpske.

Tokom dana biće pretežno sunčano i toplije uz malu do umjerenu oblačnost, a nešto hladnije u pojedinim predjelima gdje se magla bude duže zadržala.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus tri do dva, na jugu od dva do sedam, a dnevna od 11 do 17 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14 časova: Bjelašnica minus šest, Han Pijesak i Kalinovik četiri, Mrakovica pet, Gacko, Sokolac i Ivan Sedlo šest, Sarajevo sedam, Tuzla, Mrkonjić Grad, Nevesinje i Šipovo osam, Srebrenica, Ribnik, Rudo, Brčko, Gradačac i Livno devet, Bijeljina, Doboj, Zenica i Jajce 10, Banjaluka, Prijedor, Foča, Srbac, Sanski Most i Bugojno 11 stepeni Celzijusovih.

U Bileći, Novom Gradu, Višegradu i Bihaću danas je u 14 časova izmjereno 12 stepeni, Neumu 13, Trebinju, Grudama i Širokom Brijegu 14, Mostaru 15, te Stocu 16 stepeni Celzijusovih.

Tagovi: