Vandali uništavaju i table na autobuskim stajalištima

Onaj ko se ne vozi često gradskim prevozom, teško da može saznati kad koji autobus saobraća, jer su table sa redom vožnje na većini mjesta u gradu potpuno uništene.

Umjesto reda vožnje na ove table često su ispisana imena, nadimci, zalijepljene reklame za prodaju kose, kurseve stranih jezika ili slično. Često su na ove table zalijepljene i najave za utakmice, kao i za neke druge događaje.

Mještani koji svakodnevno koriste gradski prevoz kažu da njima ni ne trebaju table, ali da su ih oni koji se ne voze svaki dan često pitali gdje koji autobus ide.

"Ja red vožnje znam napamet, ali ne znaju svi. Svakako da treba popraviti ove table, ali nije to samo do nadležnih. Ovo je slika kulture građana, koji skidaju natpise i pišu neke svoje gluposti", prokomentarisala je penzionerka Mica, dok je u Bulevaru Desnake Maksimović čekala svoj autobus.

Osim u Bulevaru Desanke Maksimović, Banjalučani kažu da slične probleme imaju i na stajalištu u Gundulićevoj ulici, te na nekoliko mjesta u Novoj Varoši, Lazarevu i Obilićevu.

Srpskainfo

Tagovi: