Human gest: Milovanovići prikupili 10 hiljada maraka za liječenje Nine Bližnjaković

Auto Milovanović grupa još jednom je pokazala da uz dobro poslovanje, ruku pod ruku ide i humanitarni rad. Naime ova grupacija je za liječenje Nine Bližnjaković prikupila i uplatila 10 hiljada maraka.

Svake godine na sajmu auto dijelova, pratećih dijelova i opreme, u organizaciji Auto Milovanović grupe prikupljaju se sredstva za najugroženije stanovnike BiH. Sredstva su prikupljena, zajedno sa izlagačima, gostima, kupcima, posjetiocima.

Do sada su na ovaj način pomogli mnogima, od novca za liječenje, do novca za dogradnju porodične kuće višečlanoj porodici.

Novac je prikupljen na specijalizovanom sajmu kojeg organizuju svake godine pod nazivom “Kupujte iz prve ruke”, a ovu će pamtiti kao rekordnu, jer za dva dana koliko je trajao sajam predstavilo se 45 izlagača iz 18 zemalja.

Oba dana koliko je trajao sajam organizovano je druženje svih radnika i gostiju. Sretniji su kući otišli sa vrijednim poklonima, ali najsrećniji je bio Ninin otac. 10 hiljada KM je uplaćeno na račun za liječenje Nine koja boluje od teškog oblika leukemije.

BLmojgrad

Tagovi: