Obnova društvenih domova u Krminama i Verićima, raspisan tender

Mještani Krmina i Verića ove godine trebalo bi da dobiju obnovljene društvene domove, u kojima će moći da održavaju svečanosti, sastanke i druge aktivnosti od značaja za društveni život.

U namjeri da se svim stanovnicima kako gradskog, prigradskog tako i seoskog područja, omogući prostor za društvena dešavanja, nadležno Odjeljenje za komunalne poslove je pokrenulo aktivnosti na rekonstrukciji domova u ove dvije mjesne zajednice.

U tom pravcu, raspisan je tender za izbor izvođača za rekonstrukciju oba doma, za šta su sredstva planirana ovogodišnjim budžetom u ukupnom iznosu od 180.000 KM.

U Verićima je potrebno da se postojeći nedovršeni objekat društvenog doma – završi odnosno da se urade fasada i stolarija, a kada je riječ o Krminama – planirano je da se ove godine urade krov i stolarija.

Kako su naveli iz nadležnog odjeljenja, prije desetak dana otvoren je društveni dom u Dragočaju, a ubrzo će biti otvoren i sanirani dom u Debeljacima.

Podsjetili su da će i mještani Ljubačeva ove godine dobiti novo mjesto za društvene sadržaje, jer je u toku izgradnja društvenog doma u tom naselju.

Tagovi: