Ukradeni zlatni medaljoni sa groba u Bijeljini

Na novom gradskom groblju u Hasama, kod Bijeljine, porodica Mičić danas je zatekla neprijatno i bolno iznenađenje. Oskrnavljen spomenik njihove ćerke Magdalene koja je preminula prije tri godine.

Živa rana, još nezacjeljena, danas je ponovo prokrvarila. Doživotna tuga zbog gubitka ćerke Magdalene, danas je uvećana vandalskim činom.

Sa svetog mjesta, u kojem je pokopana, odnijeta su četiri zlatna medaljona, koja za porodicu osim materijalne imaju mnogo veću vrijednost.

"Vidjela sam da nema zlatnih medaljona, kad nisam pala, u nesvijest. Zvala sam prvo muža, pa policiju. To sam joj donijela da joj ukrasim njen dvor. Imam samo kod kuće još jedan medaljon za uspomenu", priča majka Nedeljka.

O svemu je porodica Mičić obavjestila i policiju, nadajući se da će počinioci ovog gnusnog čina biti pronađeni i kažnjeni.

"Bili smo u subotu na Zadušnice, familija sva bila, njeni prijatelji, sve je bilo u redu. A danas evo vidjeli smo. To je tuga, znači u grobu dijete, treća godina kako leži", kaže otac Radmilo.

(BNTV)

Tagovi: