Popodne naoblačenje sa kišom i snijegom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuju sunčani periodi, a uveče i tokom noći naoblačenje će donijeti snijeg i kišu u većini krajeva.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas se očekuju sunčani periodi, a uveče i tokom noći naoblačenje će donijeti snijeg i kišu u većini krajeva.

Poslije hladnog jutra sa mrazom i maglom oko rijeka i po kotlinama, očekuje se sunčano vrijeme uz postepeno naoblačenje sa zapada.

Tokom večeri i noći u većini predjela će padati snijeg, a u Hercegovini jača i obilnija kiša uz mogućnost pljuskova i grmljavine.

Vjetar slab do umjeren južnih smjerova, na sjeveru tokom dana u skretanju na slab sjeverni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha od tri do osam stepeni, na jugu oko deset, u višim predjelima i u mjestima sa maglom nula stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Han Pijesak, Klekovača minus devet, Manjača minus osam, Kotor Varoš i Šipovo minus sedam, Sokolac, Istočno Sarajevo, Krupa na Uni, Mrkonjić Grad, Kneževo minus šest, Ribnik, Novi Grad, Prijedor, Banjaluka i Krupa na Vrbasu minus pet, Kalinovik, Gradiška, Srbac i Bijeljina minus četiri, Gacko, Višegrad i Doboj minus dva, Zvornik, Rudo i Foča minus jedan, Bileća tri, Trebinje pet stepeni Celizijusovih.

Tagovi: