Sutra suvo, u utorak jači snijeg

U Republici Srpskoj danas i sutra će biti suvo i hladno, a u noći na utorak, 13. februara, očekuje jači snijeg, uz formiranje snježnog pokrivača, dok se krajem sedmice očekuje razvedravanje uz sve hladnije vrijeme, rečeno je u Hidrometeorološkom zavodu Republike Srpske.
 
Danas će biti oblačno vrijeme uz slab snijeg tokom prijepodneva, dok će uveče i u noći doći do razvedravanja uz zahlađenje, te se najviša dnevna temperatura vazduha očekuje od nula do pet stepeni Celzijusovih.

Sutra ujutru se očekuje mraz, tokom dana sunčani periodi uz naoblačenje, dok se uveče i u noći očekuje jači snijeg, uz brzi porast snježnog pokrivača, te će tokom noći i do utorka, 13. februara, ujutru jači snijeg zahvatiti većinu predjela.

Јutarnja temperatura vazduha kretaće se od minus šest do minus dva stepena Celzijusova, a najviša dnevna od tri do osam stepeni.

Snijeg će u utorak nastaviti da pada uz brzi porast snježnog pokrivača, dok se na jugu očekuje jača kiša. Snijeg će biti jači u prvom dijelu dana, a popodne i uveče padavine postepeno slabe.

Јutarnja temperatura vazduha očekuje se od minus četiri do jedan stepen Celzijusov, a najviša dnevna od minus jedan do tri stepena, a u višim predjelima od minus tri.

U srijedu, 14. februara, prijepodne će biti oblačno vrijeme uz slab snijeg, koji postepeno slabi i od sredine dana biće sve više suvog vremena uz provijavanje slabog snijega samo ponegdje.

Јutarnja temperatura vazduha očekuje se od minus tri do nula stepeni Celzijusovih, dok najviša dnevna od minus dva do tri stepena, a u višim predjelima od minus četiri.

Oblačno i pretežno suvo vrijeme očekuje se u četvrtak, 15. februara, dok će uveče doći do razvedravanja, uz sve hladije vreme.

Јutarnja temperatura vazduha kretaće se od minus šest do minus dva tepena Celzijusova, a najviša dnevna od minus dva do dva stepena, u višim predjelima od minus četiri.

Tagovi: