Donosimo detalje sa snimanja spota za novu pjesmu ''5plus'' benda (FOTO)

Banjalučki bend ’’5plus’’ juče je počeo snimanje spota za novu pjesmu ’’Kum nije dugme’’. Ovo je njihov prvenac za koji će kadrove snimati na nekoliko lokacija u Banjaluci.

Članovi benda poručuju da je pjesma posvećena svim sadašnjim i budućim kumovima, pa se nadaju će se u njoj mnogi i prepoznati, te da će postati sastavni dio svakog veselja.

"Već nekoliko mjeseci naš bend je radio na snimanju ove pjesme. Kako smo svi veliki perfekcionisti, nismo objavljivali detalje, dok nismo bili u potpunosti zadovoljni onim što je urađeno. Još nam je preostalo da snimimo spot, koji će propratiti tematiku pjesme ’’Kum nije dugme’’ i na tome trenutno radimo. Publika će uskoro imati priliku da vidi i čuje o čemu se radi", rekao je Bojan Đukić, frontmen benda ''5plus''.

Vokalni solista i najmlađi član benda ’’5plus’’, Aleksandar Lajić, kaže da mu je velika čast što je dobio priliku i povjerenje svojih kolega da on bude taj koji će snimiti njihov prvi singl.

„Nadam se da ću opravdati očekivanja, kako kolega muzičara, tako i publike. Vjerujem da je ovo prvi u nizu dobrih projekata, kada je u pitanju '5plus bend'“, izjavio je Lajić.

Za produkciju spota je zadužen Siniša Nenadić sa svojim timom, a očekuje se da će premijerno biti prikazan početkom marta.

’’5plus’’ bend je jedan od najatraktivnijih i najtraženijih muzičkih sastava na našim prostorima, pa se njihovi nastupi moraju dogovoriti mjesecima unaprijed.

Tagovi: