Sutra djelimično oblačno vrijeme

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, dok na jugu i jugozapadu biti sunčano. Ujutro će biti hladno i uglavnom suvo i pretežno oblačno.

Tokom dana zadržaće se oblačno i prohladno vrijeme, uz slabu kišu ili rosulju ponegdje u nižim predjelima od zapada do istoka, a slab snijeg mjestimično u centralnim i istočnim krajevima, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Na jugu Hercegovine i na jugozapadu Krajine očekuje se suvo vrijeme uz sunčane intervale i promjenljivu oblačnost. Prema kraju dana postepeno će se smanjivati oblačnost, prvo na sjeverozapadu. 

Vjetar slab do umjeren, sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. 

Jutarnja temperatura kretaće se od minus šest do nula, na jugu od jedan do šest, a dnevne od dva do osam, na jugu od osam do 13 stepeni Celzijusovih. 

U istočnim i sjeveroistočnim područjima danas je veći dio dana bilo pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje pretežno sunčano. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus 13, Han Pijesak, Kalinovik minus tri, Gacko minus dva, Sokolac minus jedan, Mrakovica, Sarajevo nula, Nevesinje jedan, Jajce, Livno, Srebrenica dva, Mrkonjić Grad, Rudo, Šipovo Bijeljina, Bugojno, Tuzla tri Bileća, Foča, Gradačac četiri, Brčko, Prijedor, Novi Grad, Srbac, Višegrad pet, Banjaluka, Doboj, Sanski Most, Trebinje, Ribnik šest, Bihaću, Mostara, Široki Brijeg, Zenica sedam, Grude, Stolac osam, te Neum devet stepeni Celzijusovih

Tagovi: