Zatvoreno nekoliko ulica zbog Bogojavljenske litije

Zbog obilježavanja vjerskog praznika Bogojavljenje, u okviru kojeg je predviđeno kretanje svečane litije od sabornog hrama Hrista Spasitelja do Gradskog mosta u Ulici Patre, sutra od 11 do 14 časova, sukcesivno će biti obustavljen saobraćaj u nekoliko ulica, saopšteno je u Gradskoj urpavi.

Najprije će biti zatvorena glavna ulica Kralja Petra I Karađorđevića, od Narodnog pozorišta RS do "Ekvatora"; ulica Marije Bursać, na dijelu od Kninske ulice do Ulice kralja Petra I Karađorđevića; te Bulevar cara Dušana, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Ulice Đure Daničića.

U pomenutom periodu biće zatvorena i ulica Teodora Kolokotronisa, na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Patre, a zatim će saobraćaj biti zabranjen i u Ulici Patre, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Ulice Mirka Kovačevića.

Zbog litije će na kratko biti zatovrene i ulice: Isaije Mitrovića, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Ulice Patre, te Makarija Sokolovića, Slavka Rodića, Ljupka Račića, Braće i sestara Kapor i 22. april.

Tagovi: