Banjalučka agencija postala ''Gugl'' partner

Banjalučka agencija za digitalni marketing ''Grape'' dobila je u novoj godini status ''Gugl'' partnera, čime je ušla u uski krug odabranih agencija koje je sertifikovala jedna od najvećih kompanija na svijetu.

Zaposleni ove agencije prošli su “Gugl” obuke i usvojili znanja zahvaljujući kojima agencija sada raspolaže sa dva “srč advertajzing” /Search Advertising/ sertifikata, dva “displej advertajzing” /Display Advertising/ sertifikata, kao i jednim “gugl analitiks aj-kju” /Google Analytics IQ/ sertifikatom.

“Klijentu koji koristi usluge `Gugl` oglašavanja, `Gugl` partner sertifikat predstavlja svojevrsan vid garancije da agencija pokazuje vještine i stručnost, obezbjeđuje najbolje moguće rezultate kampanja, a time i rast prihoda upotrebom alata digitalnog marketinga kako samom klijentu tako i agenciji”, saopšteno je iz agencije “Grape”.

Direktor agencije “Grape” Nemanja Krecelj istakao je da je za dobijanje statusa “Gugl” partner potrebno ispuniti određene uslove koji su usmjereni na to da kvalitet usluga mora biti odgovarajući.

“To zahtijeva određen nivo znanja, iskustva, kao i pozitivnih performansi kampanja. `Gugl` partner je odličan sistem koji će znatno unaprijediti tržište jer omogućava da se izdvoje oni koji rade kvalitetno”, objasnio je Krecelj.

Agencija “Grape” osnovana je u avgustu 2016. godine, a od tada bilježi konstantan rast u broju i kvalitetu usluga, ali i broju zaposlenih.

Riječ je o agenciji specijalizovanoj za onlajn komunikacije sa fokusom na oglašavanje na ključnim platformama kao što su “Gugl”, “Fejsbuk”, “Jutjub”, “Instagram” i druge.

U proteklih godinu i po dana rada, ova firma je okupila znatan broj klijenata iz zemlje, regiona i inostranstva, ali i razvila zavidan broj sopstvenih onlajn projekata koje svakodnevno unapređuje i od kojih ostvaruje najveći dio prihoda.

Agencija trenutno ima 11 zaposlenih stručnjaka, a osim njihovog razvoja i edukacije, u planu je i širenje kolektiva, kako bi agencija mogla da odgovori na sve veće zahtjeve tržišta.

Tagovi: