Muž upucao direktorku vrtića, svjedoci čuli kako viče: ''Upomoć!''

Čula sam četiri pucnja, a onda ženu kako plače i viče: "Upomoć!" Ovako svjedoci prepričavaju dramu koja se u 8.20 sati jutros odigrala u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu kada je Duško R. (37), sa nekoliko metaka ranio svoju suprugu Tamaru R. (37).

Kako smo saznali, Duško i Tamara nalazili su se u automobilu i najvjerovatnije svađali kada je on naglo zakočio, izašao iz automobila, prišao suvozačevim vratima, otvorio ih i zapucao na ženu.

Kako kažu svjedoci, on je u nju ispalio tri metka, a potom se okrenuo i pucao sebi u glavu.

Kako saznajemo, Duško R. je teško povrijeđen i nalazi se na reanimaciji u Urgentom centru i ima ozbiljnu povredu glave. Ranjena žena je prevezena u KBC Bežanijska kosa sa povredom stomaka i noge.

Kako saznajemo, Tamara R. zaposlena je kao direktorka Predškolske uprave Surčin, a krvavi pir dogodio se u njenom službenom automobilu.

U Ulici Jurija Gagarina gotovo niko nije čuo dramu koja se odigrala usred bijela dana na ulici. Na obližnjoj trafici kažu da nisu čuli pucnje, već tek kada je došla policija.

Jedan prolaznik rekao je da je on čuo pucnje, ali kada se okrenuo da vidi šta se dešava, ugledao je muškarca kako leži na putu pored automobila.

Nije bilo prijava za nasilje

Kako nezvanično saznajemo, do sada nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici, a pištolj iz kog je pomahnitali suprug pucao je bio držan ilegalno, bez dozvole.

U predškolskoj ustanovi u šoku

Sekretar Predškolske ustanove nije htio da daje nikakve informacije o tragediji, jer kako kaže, sve je saznao iz novina.

Blic

Tagovi: