Raspisana tri javna tendera iz oblasti sporta u Banjaluci

Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport obavještava sve sportske organizacije sa teritorije grada Banjaluka da od danas, 14. decembra do 4. januara 2018. godine, mogu da konkurišu na tri javna poziva iz oblasti sporta, i to:

1. Javni poziv za klasifikaciju sportskih organizacija i učešće u Osnovnom programu sufinansiranja programskih aktivnosti sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta Grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2018. godinu;

2. Javni poziv za učešće u Posebnom programu sufinansiranja programa/projekata sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta Grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2018. godinu;

3. Javni poziv za sufinansiranje organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja i značaja za Grad Banju Luku u okviru Programa razvoja sporta Grada Banjaluka sa prioritetnim  oblastima finansiranja za 2018. godinu.

Uz javne pozive, objavljen je i Pravilnik o kriterijumima, uslovima i načinu sufinansiranja programa sportskih organizacija i manifestacija od interesa za Grad Banjaluku („Službeni glasnik Grada Banjaluka'' broj: 46/17) u kojem su jasno definisani kriterijumi i bodovnici, kao i uslovi, odnosno pravo prijavljivanja na navedene javne pozive.

Prijavljivanje na javne pozive vrši se u skladu sa propisanim obrascima koji su naznačeni u tekstovima javnih poziva, objavljenih na ovoj internet stranici, odakle ih svi zainteresovani mogu preuzeti.

Za sve zainteresovane predstavnike sportskih organizacija, Odjeljenje u prostoru Doma omladine, u svrhu pružanja svih potrebnih informacija o načinu popunjavanja obrazaca i pripreme dokumentacije, organizuje prezentaciju u dane:

- 18. decembar 2017. godine sa početkom u 13.00 časova,

- 22. decembar 2017. godine sa početkom u 13.00 časova,

- 26. decembar 2017. godine sa početkom u 17.00 časova, i

- 28. decembar 2017. godine sa početkom u 17.00 časova.

Pozivamo sve sportske organizacije, koje u skladu sa Pravilnikom imaju pravo da se prijave na navedene javne pozive, da to i učine jer ukoliko to ne urade neće se moći finansirati u budžetskoj 2018. godini.

Tagovi: