Parkirani automobili spriječili dostavu drvene sječke za Toplanu (FOTO)

Prava drama odvijala se prije nekoliko minuta u ulici Sime Miljuša u banjalučkom naselju Starčevica.

Zahvaljujući nesavjesnim vozačima koji su svoje automobile parkirali na ulicu, kamion šleper natovaren drvnom sječkom namijenjenom za postrojenje toplane na Starčevici nikako nije uspijevao stići do ishodišta.

Exif_JPEG_420

Loši vremenski uslovi samo su dodatno pogoršali situaciju, pa ni nakon intervencije grtalica preduzeća Eko euro tim u pomenutoj ulici, kamion šleper pun drvne sječke nije uspijevao proći do Toplane.

Ovo se stalno dešava, rekli su za SrpskaCafe okupljeni mještani, pokušavajući ustanoviti ko su vlasnici automobili su blokirali put kamionu koji nikako nije uspijevao provući se između nepropisno parkiranih automobila i ograde gradilišta stambene zgrade u izgradnji.

Exif_JPEG_420

– Razočani smo na svoje komšije koje bahato parkiraju. Šta će se desiti kao kamion ne prođe, pa cijelo naselje će ostati bez grijanja. Da li to treba da nam se desi? Pogedjate ovog čovjeka sa pasatom gdje je stao – rekao je Nikola K. mještanin ulice Sime Miljuša

Živim na Starčevici od 1982 godine, ali iz godine u godinu ljudi su sve bezobzirniji i bahatiji – dodao je Zdravko M.

I vozači kamiona kompanije iz Šipova koja dovozi drvnu sječku do Toplane na Starčevici kažu da imaju počesto problema sa nepropisno parkiranim automobilima na vrhu ulice Sime Miljuša.

Isto su za SrpskaCafe potvrdili i radnici Toplane na Starčevici koji su nam rekli da se nerijetko dešava da neko mora zvati na interfon u obližnjim ulazima kako bi se saznalo ko je nepropisno parkirao automobil blokiravši put prema Toplani.

Na kraju, drvna sječka je ipak stigla na odredište, mještani su pozvali policiju, a predstavnike Gradske uprave alarmirala je reporterska ekipa portala ''SrpskaCafe'' s ciljem da se obezbijedi nesmetano odvijanje saobraćaja prema postrojenju od čijeg rada zavisi grijanje za nekoliko hiljada stanovnika ovog dijela grada Banjaluka.

(SrpskaCafe)

Tagovi: