Vidjela da pada snijeg, a to nije podijelila na društvenim mrežama

Mlada Banjalučanka, aktivna na svim društvenim mrežama u najmanju ruku šokirala je svoje virtuelne prijatelje jer ih nije obavijestila da pada snijeg iako je tu informaciju znala iz prve ruke jer je poznata po tome što često gleda kroz prozor.

Njena jako dobra prijateljica kaže da je njen nesmotren potez uticao na mnoge ljude i da veliki broj njenih prijatelja neće moći da pređu preko ovoga, a među njima i ona. Zamolila nas je da joj ne navodimo ime i prezime, ali je pristala da objavimo njenu izjavu povodom ovog nesrećnog slučaja.

-Mirjana i ja smo prijateljice zaista dugi niz godina, skoro cijeli život, nikad nismo imali veće nesuglasice, ali preko ovoga što je uradila ne vjerujem da ću preći, rekla je vidno potresena ova mlada dama.

Ona je dodala kako je Mirjana veoma aktivana na društvenim mrežama i kako su se svi u neku ruku oslanjali na informacije koje je objavljivala iako su je negdje i zezali zbog vremena koje je provodila onlajn.

- Zbog njenog nerazmišljanja ja sam izašla u grad slabo obučena jer nism znala da pada snijeg napolju! Naravno da mi nije palo na pamet da sama provjeravam jer je Mirjana bila ta koja je u status stavljala “Snijeeeeeeg” čim bi tri pahulje pale nad gradom. Ne znam šta joj se desilo da to ovoga puta nije uradila. Ukoliko prehladim jajnike, razmišljam čak i da je tužim, ali otom-potom, zaključila je Mirjanina sad već bivša drugarica.

Do Mirjane nismo uspjeli doći, njeni najbliži rođaci i prijatelji kažu kako se zatvorila u sebe, ne može samoj sebi da oprosti što nije bila na vrhuncu zadatka. Trenutno na Fejsbuk kači samo ex-Yu balade, a iznad piše kako se “osjeća tužno”.

Tekst je satiričnog karaktera i preuzet je sa portala 50nijansipive.com

Tagovi: