Obudovljanke dočekuju Hercegovac

Ekipa  ženskog odbojkaškog kluba(ŽOK) “Crvena Zvijezda” novu sezonu otvara sljedeći vikend utakmicom protiv ekipe iz Bileće. Ovom utakmicom počinje Prva liga Republike Srpske u svim konkurencijama.

“Pripreme smo počeli početkom avgusta, a završavamo ih ovih dana igranjem kontrolnih utakmica. Odigrali smo nekoliko pripremnih utakmica sa ekipama druge, prve i premijer lige i možemo biti zadovoljni prikazanim, te sa nestrpljenjem očekujemo početak sezone”, kažu u ŽOK “Crvena zvijezda”.

Odbojkašice “Crvene zvijezde” su protiv ekipe iz Bileće igrale i prošle sezone dva puta kada su nadigrane, te ih očekuje kvalitetan protivnik.

“Naša ekipa je pretrpjela nekoliko promjena što zbog povreda što zbog privatnih obaveza nekih igračica, ali smo je popunili igračicama iz našeg pogona. Od iskusnijih su tu i ove sezone: Sarkanović, Đokić i Kojić, a uz njih će stasavati mlađe igračice: Stevanović, Ristanić, Teodorović”, poručuju iz ŽOK “Crvena Zvijezda”.

Utakmica je zakazana za subotu u 16 sati u Osnovnoj školi Obudovac. Iz “Crvene zvijezde” pozivaju publiku da u što većem broju dođe i pomogne ekipi da dobro otvori sezonu.

M.Š.

Tagovi: