Banjalučanin na meti Kristal Palasa

Čelnici engleskog Kristal Palasa poslali su ponudu za reprezentativca BiH ognjena Vranješa.

Ovu informaciju potvrdio je banjalučki fudbaler za ''Euroblic''.

"Znam da je u klub stigla ponuda iz Kristal Palasa, ali nemam nikakvih drugih informacija, jer su pregovori čelnika u toku. Ako bude nešto novo, vjerovatno će me pozvati iz rukovodstva kluba. Bila bi velika stvar igrati u Ligi petice, u Engleskoj koja je kolijevka fudbala, ali od mene malo toga zavisi", istakao je Vranješ.

Holandski stručnjak na klupi Kristal Palasa Frank de Bur prvobitno je želio da u njegovom timu ostane Mamadu Sako, kojem je istekla pozajmica od strane Liverpula, ali je za njega potrebno izdvojiti znatno veću cifru nego za Vranješa.

Otkupna cijena za nekadašnjeg fudbalera Borca iz Banjaluke iznosi 4,5 miliona funti, ali su u ovom klubu uvjereni da bi čelnici grčkog kluba pristali i na dva miliona.

Vranješ nije nastupio za AEK u prošlom kolu, kada je atinski klub na svom terenu u prvom kolu šampionata Grčke sa 2:0 savladao Panetolikos, a razlog je suspenzija.

"Propisi su takvi da poslije 10 žutih kartona dobijete suspenziju, a toliko sam ih dobio u protekloj sezoni. Propustiću i narednu utakmicu protiv Janjine u gostima“, dodao je Vranješ.

(Mondo)

 

Tagovi: