''Kočićev zbor'' promovisan u zemljama regiona

Grad Banja Luka odlučio je da ovogodišnje događaje u okviru 52. ''Kočićevog zbora'' što više promoviše u regionu, kako bi ovu tradicionalnu kulturnu manifestaciju posjetio što veći broj turista.

S tim ciljem, gradske vlasti, kao nosilac organizacije ovogodišnjeg skupa, preduzele su brojne promotivne aktivnosti, uključujući i promociju ovog skupa na turističkim tržištima u zemljama regiona.

Tako su putem društvenih mreža, pozvani turisti iz Srbije, Hrvatske i Slovenije da posjete Banju Luku u periodu trajanja 52. "Kočićevog zbora", od 21. do 27. avgusta, i da prisustvuju brojnim manifestacijama priređenim u spomen na najvećeg književnika sa našeg prostora.

Poseban naglasak u promociji, stavljen je na najpopularniji i tradicionalno najposjećeniji sadržaj "Kočićevog zbora" – borbe bikova, koje će ove godine biti dva dana (26. i 27. avgusta), umjesto jednog kako je to do sada bio slučaj.

Ova novina već se aktivno promoviše na vodećim društvenim mrežama u zemljama regiona, kao jedna od najinteresantnijih turističkih ponuda.

Tagovi: