Borenović poslao tortu Dodiku u znak zahvalnosti (FOTO)

Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, poslao je danas predsjedniku Republike Srpske i SNSD-a Miloradu Dodiku tortu kao znak zahvalnosti za besplatnu promociju.

Borenović je tortu ukrasio simboličnim brojem svjećica - 32. Naime, kako se navodi u saopštenju PDP-a, Dodik je 32 puta pomenuo ime predsjednika PDP-a u tri javna nastupa, pa je to, kako se navodi, značajno uticalo na rast rejtinga Borenovića i njegove stranke.

Uz tortu, Dodiku je stiglo i pismo zahvalnosti u kojem mu se Borenović zahvaljuje što ga tako često spominje.

 

Za doprinos koji radiš u afirmaciji PDP-a i mene lično -  ni sam nisam vjerovao da je spominjanje mog imena čak 32 puta u tvoja tri nastupa na Javnom servisu Republike Srpske značajno uticalo na rast rejtinga, kako mog tako i moje partije. Po analizi našeg medijskog tima, ovakav vid besplatne promocije će biti zaista značajan za izborni rezultat PDP-a, tako da očekujem i želim da nastaviš istim tempom. Neka ti ovaj slatki poklon ukloni gorčinu koju, kako vidimo u nastupima, osjećaš u posljednje vrijeme”, stoji u Borenovićevom pismu.

Dodik je, povodom neodržanog sastanka u Mostaru, juče komentarisao da na taj sastanak nisu pozvani ni Borenović, ni predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

"Borenovića niko nije zvao i on je potpuno nebitna politička figura, jedan drekavac koji pokušava da skrene pažnju time što bi nekoga okaljao", rekao je Dodik i dodao da se Borenović ponaša kao "uvrijeđeno i razmaženo dijete".

(NEZAVISNE)

Tagovi: