Brodolom u novom ruhu

Manje od 7 dana ostalo je do još jednog spektakularnog izdanja ubjedljivo najbolje žurke u bijelom pod otvorenim nebom Rafting centra Kanjon! RC Kanjon Smirnoff White Night Vam predstavlja nastupe jednih od najpoželjnijih regionalnih DJ zvijezda: John Belk, Miloš Starčević i Nebs Jack!

Nekadašnji Brodolom u RC Kanjon ove godine dobija svojevrsni unapredjeni nastavak čuvenog koncepta zabave pod otvorenim nebom u bijelom – RC Kanjon Smirnoff White Night! Novo izdanje svojevrsnog White sensation iskustva u RC Kanjonu Vrbasa donosi nezaboravnu žurku uz nastupe nekoliko DJ izvođača i čitavu paradu atraktivnih plesačica i hostesa koje će rasplesati i najuspavanije cipele na plesnom podijumu Kanjon Smirnoff White Night večeri!

Riječ je o jednom od najvećih i najzabavnijih koncepta zabave, značajan po tome što pruža neponovljivo iskustvo masovnog klabinga pod zvijezdama veličanstvenog i spektakularnog kanjona rijeke Vrbas.

Ove godine nastupiće regionalne DJ zvijezde John Belk, Miloš Starčević i Nebs Jack uz podršku lokalnih DJ izvođača. Riječ je o izvođačima koji su rado vidjeni gosti svih važnijim muzičkih festivala u regionu. Tako su John i Miloš upisali nastupe i na čuvenom EXIT festivalu, a Nebs je rezident predstojećeg FreshWave festivala, najvećeg festivala elektronske muzike u BiH!

John Belk je internacionalnu pađnju privukao remixom za čuvene Hot Since 82, te mnogobrojnim remix izdanjima za svijetske DJ superface kakav je John Digweed, za čiji label je i izdavao muziku. Rezident beogradskog kluba The Tube sigurno ima šta da ponudi publici na predstojećem White Night.

Miloš Starčević je beogradski klupski DJ koji je proteklih godina zaposjeo sve važnije DJ pultove u ‘belom gradu’ i nameće se kao jedan od omiljenijih izvođača publike.
Nebs Jack je jedan od njajangađovanijih BiH DJ izvođača i gotovo niti jedan festival ili veliki event ne prolazi bez njegovog seta, a sigurni smo da će publika znati prepoznati zašto je neformalni kralj plesnih podijuma pod otvorenim nebom.

Ukoliko ste bili gost prethodnih godina, dovoljno je da dođete u RC Kanjon i zatražite svoju ulaznicu/pozivnicu jer je ulaz moguć samo na ovaj način i ako prvi put dolazite potrebno je da izvršite rezervaciju svoje pozivnice i preuzmete je prije 29.jula u RC Kanjon. Rezervacija stola podrazumjeva kupovinu ‘broda’. Ukoliko ne dođete u bijeloj garderobi nećete biti u mogućnosti da učestvujete u “White Night” večeri.

I.S.

Tagovi: