Teku pripreme za Rukometni turnir

Predsjednik Organizacionog odbora 49. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2017" Mladen Ivanić rekao je danas da se privode kraju pripreme za održavanje ove manifestacije, te da su ispunjeni svi uslovi da se taj sportski događaj održi uspješno.

Ivanić je novinarima u Doboju rekao da na turniru učestvuju kvalitetne ekipe, što je dobra priprema za narednu godinu i obilježavanje jubileja - 50 godina postojanja turnira.

"To je dobra prilika da se Doboj poveže sa gradovima iz kojih dolaze ekipe učesnice", rekao je Ivanić, koji je i srpski član Predsjedništva BiH.

Prema njegovim riječima, finansijska konstrukcija za održavanje turnira završena je zahvaljujući sredstvima Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske i grada Doboja.

Pomoćnik ministra za sport Dragan Jaćimović naveo je da resorno ministarstvo aktivno podržava ovu sportsku manifestaciju, koja je ambasador Republike Srpske i BiH.

Član Organizacionog odbora rukometaš Danijel Šarić ocijenio je ovogodišnji turnir "jačim" u odnosu na prošlu godinu.

Međunarodni rukometni TV turnir šampiona "Doboj 2017" biće održan od 15. do 19. avgusta, a prethodiće mu manifestacija "Parada sporta".

Na turniru će učestvovati ekipe - "Kolding" iz Danske, "Eks" iz Francuske, "Sankt Peterburg" iz Rusije, "Vintertur" iz Švajcarske, "Tatran Prešov" iz Slovačke, "Kv Sasja" iz Belgije, te domaće ekipe banjalučki "Borac" i dobojska "Sloga".

Tagovi: