Kotor Varoš dobio prve trojke (FOTO)

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan posjetio je danas u Vrbanjcima prve kotorvaroške trojke, rođene prije 20 dana, Nikolinu, Novaka i Nikolu, kao i njihovu majku Draženku Komljenović.

Tom prilikom, Sakan je darivao novorođenčad sa 1.000 KM i prigodnim poklonima s ciljem pružanja podrške porodicama sa troje i više djece. 

"Velika mi je čast što smo danas došli u porodicu Komljenović, koja je prije nepunih mjesec dana postala bogatija za tri nova člana i gdje je, osim velike radosti, evidentna požrtvovanost i posvećenost. Svi znamo da oni nisu pred lakim zadatkom, ali smo tu svi da pomognemo koliko možemo", istakao je Sakan. 

Majka trojki, zaposlena u fabrici obuće "Sportek", nije krila zadovoljstvo i sreću zbog prinova. 

Komljenovićeva je istakla da ona, suprug i njihov trogodišnji sin Stefan imaju podršku svojih najbližih, ali i da im je u ovoj prilici pomoć opštine dobrodošla. 



"Želim da zahvalim načelniku Sakanu za brigu i podršku s ciljem podsticanja nataliteta. Poručujem svim ženama koje imaju višeplodnu trudnoću da ništa nije teško, da je najvažnija dobra organizacija i da ljubav prema djeci nadmašuje svaki umor i brigu", rekla je majka beba. 

Prema njenim riječima, podrška porodice joj je bila najvažnija u toku trudnoće, ali i sada, kada je izašla iz bolnice

"Za sada sve tri bebe spavaju u jednom krevecu jer su još male. Finansijski nije lako sve ovo izdržati, najviše mi pomažu majka i suprug koji nije stalno zaposlen, ali ću sa svojih 10 prstiju uspjeti sve", kaže ova hrabra mlada majka, koja se, uprkos tome što je imala težak prethodni porod, ipak odlučila na još jednu trudnoću, koja je išla prirodnim putem.

Tagovi: