Banjaluka: Nestao Gavrilo Milinković

Rodbina, mještani i policija tragaju za tridesettrogodišnjim Gavrilom Milinkovićem iz banjalučkog naselja Ramići, ocem dvoje djece, čiji je nestanak prijavljen juče, nakon što mu se dan ranije izgubio svaki trag.

"U nedjelju ujutru, kada je nestao, prethodno je otišao da kupi hljeb te se vratio, ostavio auto pa otišao da prošeta šumskim putem kojim često šeta. Voli šumu i ribolov i to je bila uobičajena šetnja, ali se ovaj put nije vratio", rekla je za "Nezavisne" Željka Milinković, Gavrilova supruga. Kaže da su ga potom vidjele dvije osobe te da mu se isti dan do 14.30 mogao locirati telefon, a nakon toga mu je mobilni postao nedostupan.

"Nikad se ranije ništa slično nije dogodilo. Mi smo osam godina u braku i imamo dvoje djece. On radi molerske radove i fasade, i kad je išao na posao te radio i po osam sati, u to vrijeme bi se javio po pet puta. Nazvao bi da provjeri kako smo i kako su djeca", napominje Željka Milinković.

Naglašava da je policija izlazila na mjesto događaja, a da su i mještani u šumi pretraživali teren, gdje su na jednoj lokaciji pronašli nekoliko opušaka od cigareta, s tim što ne znaju da li ih je on ostavio.

"Svi smo u šoku", naglašava Željka Milinković. Darko Novković, načelnik Sektora kriminalističke policije PU Banjaluka, potvrdio je za "Nezavisne" da im je prijavljen nestanak ovog muškarca, te da se preduzimaju sve potrebne mjere s ciljem da ga pronađu. (nezavisne.com)

 

Tagovi: