Lauš: Ulica dobila rasvjetu

Mještani Ulice despota Konstantina Dragaša u MZ Lauš, sinoć su dobili novu uličnu rasvjetu. Završetak radova ozvaničio je gradonačelnik Igor Radojičić, koji je ovu priliku iskoristio i za susret sa građanima i članovima Savjeta MZ Lauš 2. 

- Na inicijativu Mjesne zajdenice Lauš i odbornika sa ovog područja, rješavamo jedan po jedan komunalni problem u ovoj mjesnoj zajednici. Ovo možda nije velika investicija, ali je za građane svaki riješeni komunalni problem od velikog značaja. Trudimo se da radimo na velikim projektima, ali i na ovim lokalnim i manjim, za građane takođe veoma zanačajnim – rekao je gradonačelnik Radojičić. 

Predsjednik Savjeta MZ Lauš 2, Milan Granula, izjavio je da je ovo jedan od pozitivnih primjera dobre saradnje mjesne zajednice, odbornika i Gradske uprave.

- Ovo je tek početak, jer smo nedavno preuzeli mandat u Savjetu MZ Lauš 2 i nadamo se da će saradnja biti na visokom nivou i da ćemo nastaviti raditi u korist građana – rekao je Granula. 

Inače, u Uliici despota Konstantina Dragaša postavljeno je pet svjetiljki, a ukupna vrijednost investicije je oko 6.000 KM. Izvođač radova je bilo preduzeće „ABC solution“.  

Tagovi: