Prvih 10 godina Dub-Dent-a (FOTO)

Davne 2007. godine se bilježi početak rada Dub-Denta u Kozarskoj Dubici i od tada do danas, Dub-Dent je Zdravstvena ustanova u kojoj radi sedam stalno zaposlenih radnika, četiri stomatologa i tri stomatološke sestre, kao i stomatolozi specijalisti  spoljni saradnici.

Radni process se odvija u okviru dve ambulante u Ustanovi, sa tri stomatoloske stolice, sa širokim spektrom savremene opreme , uključujući i digitalnu RVG dijagnostiku.

Dub-Dent je kreator mnogih zadovoljnih osmijeha i želja i misija  im je da tim putem nastave i dalje.

-Trudimo se da naše znanje, tehnike i uslove rada svakog dana podignemo na još viši nivo prateći sve trendove savremene stomatologije. Dub-Dent je u proteklom periodu iznjedrio specijalistu stomatološke protetike dr Ružica Bijelic-Cigan , i time postao jedna od rijetkih ambulanti u regiji sa stalno zaposlenom specijalistom iz ove oblasti. Takođe , naša Zdravstvena ustanova je u proteklih šest godina svake godine dobijala u pojedinim segmentima potpuno novu opremu, a u proljeće 2017.godine kompletno je renoviran prostor i enterijer ambulante. Time je naš radni prostor dobio jedan moderan i ugodan ambijent za naše pacijente, a nas koji smo tu zaposleni- kazali su .

U proteklom periodu Dub-Dent je pomogao i sufinansirao brojne društvene aktivnosti, sportske klubove, takmičenja kao i humanitarne akcije pojedinačne i kolektivne. Ponosni smo što možemo da pomognemo u granicama svojih mogućnosti , onima kojima je svaka pomoć dobrodošla.

2013.godine dr Ružica Bijelic-Cigan je otvorila suvlasničku ambulantu u Banjaluci, sve do 2015.godine kada izlazi iz suvlasničkog odnosa zbog završetka specijalističkih studija te se posvećuje potpuno radu u Dub-Dentu.

Novi projekti

U narednom periodu Dub-Dent čekaju novi projekti, nove metode, nove usluge, a neke od njih već pružaju naši stomatolozi zahvaljujući kontinuiranoj edukaciji koja je naša svakodnevna misija u koju mnogo ulažemo.

Takođe, ZU Stomatološka ambulanta Dub-Dent je vlasnik poslovnog prostora u izgradnji , u jednoj od najelitnijih stambeno –poslovnih zgrada u strogom centru Banjaluke.

 U planu je da se u toku 2018/2019 otvara specijalistička ambulanta po uzoru na Dub-Dent , te će time njihovi kapaciteti biti ponovo prošireni i na podrucje grada Banjaluke.

Bez obzira na mnoge projekte, njihov glavni moto je NAŠ PACIJENT I NJEGOVA POTREBA, zbog kojeg su tu svaki dan, 6 dana u sedmici, trudeći se da otklone svaki problem koji se tiče oralnog zdravlja i time da vratimo osmijeh i srecu na lice pacijenata.

O njima više pročitajte na:

www.dub-dent.com

Tagovi: