Banjaluka: Gimnazijalci pomažu Pajićima

Petočlana porodica Pajić iz Glamoča živi u trošnoj kući, bez stalnih primanja. Otac Ranko nadniči i ono što zaradi ne može pokriti sve troškove.

Iz tih razloga, fondacija “Humana Srpska” pokrenula je akciju za prikupljanje hrane, sredstava za higijenu, školskog pribora i igračaka za petogodišnju Nađu, sedmogodišnju Gabrijelu i desetogodišnjeg Ivana.

Ovoj akciji priključili su se i banjalučki gimnazijalci, te organizuju humanitarni koncert koji će se održati 20.06. u prostorijama banjalučke Gimnazije.

Na koncertu će nastupiti pet bendova: “Komitet Građanske Bezbjednosti”, “Luk”, “Janko Sulić i Mala noćna muzika”, “Nair” i “Nea šta”, a zatim DJ dvojac “DOUZ 2”.

Karte će se moće kupiti na licu mjesta i koštaće 3 KM.

Gimnazijalci su do sada organizovali veliki broj humanitarnih svirki, a zahvaljujući upravi škole i učenicima, sve su bile uspješne.

Kako kažu, nadaju se da će se i na ovu svirku odazvati humani ljubitelji rokenrola i pomoći Pajićima.

Svi su dobrodošli!

Podsjećamo, materijalne donacije u vidu prehrambenih proizvoda, sredstava za higijenu, igračaka i školskog pribora možete predati u prostorije fondacije “Humana Srpska” Banja Luka, a novčane donacije na žiro račun Fondacije “Humana Srpska”  u NLB banci 5620998136875370 uz naznaku za porodicu Pajić.

Za više informacija obratite se direktno Fondaciji “Humana Srpska” na zvaničnoj web stranici www.humanasrpska.org, na E-mail: info@humanasrpska.org ili putem telefona na 066 444 727.

Tagovi: