Banjalučanka obrukala familiju: Udala se na prazan stomak

Protekle subote u Banjaluci se odigrao nesvakidašnji događaj.

Naime, Banjalučani koji su se u subotu oko podneva zatekli u blizini Hrama Hrista Spasetelja mogli su da vide mladu u vjenčanici koja nije trudna. Iako se prvo mislilo da je u pitanju skrivena kamera, na kraju se ispostavilo da se radi o pravoj svadbi. Nastala je prava pometnja među prolaznicima i veliki broj njih je stao u red i molio da se slika s mladom.

U gužvi smo sreli i roditelje mladenaca, vidno uznemirene.

-Kod nas se u familiji uvijek znao red, kako koja žena zatrudni tako se zakazuje svadba, pa se uzmu pred porod, međutim, ove nove generacije – kod njih sve naopako. Mi smo ćerki govorili da ne zakazuju ništa dok ne zatrudni, ali nije htjela poslušati. Navalila i ona i zet, i gotovo. Sramota nas je rodbine, svi misle da je nešto bolesna pa nije zatrudnila, a prozivaju nas i da je sramota što ne poštujemo tradiciju. Vjenčanicu smo morali kupovati u inostranstvu jer se kod nas prodaju samo za trudnice, a imali smo i problema da namolimo sveštenika da ih vjenča jer kaže da u takvim uslovima nikad nije radio, ispričao je mladin otac i zamolio da ne otkrivamo njegovo ime.

Iako je na početku bilo sasvim nejasno zašto bi se mladenci odlučili na ovakav korak, istina je počela da izlazi na vidjelo kada smo popričali sa mladoženjinom porodicom. Kako kažu, nisu tu čista posla.

-Mi bismo najviše na svijetu voljeli da je to prava ljubav, ali ko u to, u ova vremena može povjerovati? Njega je snajka sigurno omađijala, on da je sav svoj, što bi je ženio ako nije trudna? Grehota da tako završi, a nije morao. Ali šta je, tu je, ne vrijedi više ništa tu pričati, pomirljivo je ispričala mladoženjina tetka.

Ukoliko čujete za još neki sličan slučaj, pišite nam na našu imejl adresu, a mi ćemo pokušati saznati o čemu se tu radi.

Preuzeto sa satiričnog portala 50 nijansi pive :)

Tagovi: