Banjaluka: Veljko Ražnatović volontira u Crvenom krstu

Sve ono što je njegova majka Svetalana Ceca Ražnatović, nedavno izjavila za medije, sve ono u šta smo nepravedno sumnjali, Veljko je potvrdio, ne riječima nego djelima.

Ovaj skromni mladić, odlučio je da da svoj doprinos banjalučkom Crvenom krstu i na taj način svijetu pokaže o kolikom humanitarcu je zapravo riječ.

Naime, prije nekoliko dana, Veljko Ražnatović, je kupio kamion koi će koristiti isključivo za potrebe Crvenog krsta, odnosno za prevoz pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Iz CK kažu da su bili iznenađeni ovim činom u najpozitivnijem mogućem smislu te da je to ono što je ovoj ustanovi bilo neophodno.

-Veljko je odlučio da svoj doprinos tako što će sa najnovijim modelom Mercedesovog kamiona razvoziti pomoć ljudima kojima je to najpotrebnije, širom Republike Srpske, njegovo je čak i gorivo, a jedini uslov koji je imao jeste da on sam odlučuje kada će volontirati, te da niko osim njega ne smije voziti kamion, rekli su  iz Crvenog krsta.

Radakcija 50NP pokušala je stupiti u kontakt i sa samim Veljkom, ali ovaj skromni mladić nije htio da daje izjavu za medije, samo je rekao da želi da njegova djela govore umjesto njega i time još jednom potvrdio da se radi o velikom filantropu i humanitarcu koga danas-sutra možda čak i očekuje Nobelova nagrada za mir.

Ako se to desi znamo ko će biti najponosniji, njegova majka, koja ga je vaspitala u tom duhu.

Pruzeto sa satiričnog portala 50 nijansi pive :)

Tagovi: