Pomozimo Denisu iz Banjaluke: Potreban novac za operaciju bubrega

Denisu Jerkoviću (21) iz Banjaluke potrebno je 25.000 evra za operaciju bubrega, jer mu je lijevi bubreg oštećen i ima veoma malu funkciju, a koju on nije u mogućnosti da plati.

"Naši doktori mi nisu davali nikakvu nadu da bih mogao spasiti bubreg, zbog čega sam otišao u Njemačku na pregled, gdje su doktori potvrdili da mi je bubreg u kritičnom stanju, ali da postoji nada da bi operacijom mogli da ga spase", rekao je Jerković.

Dodaje da se, zbog toga što ne može sam da plati operaciju, putem društvene mreže Facebook obratio javnosti, s molbom za finansijsku pomoć za njegovo liječenje.

"Molim vas da mi u granicama svojih mogućnosti finansijski pomognete i doprinesete mom izlječenju i poboljšanju mog zdravstvenog stanja", naveo je Jerković u molbi za pomoć na Facebooku.

U februaru mu je ugrađen privremeni stent u Hamburgu, ali mu je potrebna pomoć da bi sakupio novac za stent koji bi trajno ostao u mokraćovodu.

Svi koji žele mogu pomoći Jerkoviću pozivom na humanitarni broj 1416 i doniraju konvertibilnu marku ili uplatom donacija na žiro račune.

Žiro računi:

Denis Jerković

NLB Razvojna banka

5620998120281580 (KM račun)

NLB banka

SWIFT BIC: RAZBBA22 (devizni račun)

BA 395620998138543382

Tagovi: