Šamac u šoku: Nataša izbarala rijeku

Tijelo dvadesetjednogodišnje Nataše Pupčević iz Šamca pronađeno je u mjestu Vrbanja u Hrvatskoj, potvrđeno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Policija je saopštila da je tijelo nesrećne devojke pronađeno u petak u 10.30 na lokalitetu Vrbanje ne levoj obali reke Save u Hrvatskoj između Županje i Gunje.

Nadležne službe u Hrvatskoj su na osnovu pronađene lične karte obavijestile policiju iz Brčkog, nakon čega su iz brčanske policije pozvali Mladenku i Milenka Pupčevića iz Šamca, roditelje, koji su potvrdili njen identitet.

Nesrećna djevojka se 25. februara, tačno prije mjesec dana, udaljila od svoje kuće u večernjim časovima, kad je uzela samo ličnu kartu, ostavivši mobilni telefon, sa izbrisanim svim kontaktima. Prije udaljavanja je takođe izbrisala svoj fejsbuk-profil.

Šamac je u šoku, a rodbina u očajanju.

TAJNA

Niko ne želi da bilo šta priča na ovu temu. Mnogi napominju da su se u proteklih mjesec dana u pojednim medijima ispredale razne priče koje ne odgovaraju istini. Nažalost, ispostavilo se da je jedino tačno da je Nataša digla ruku na sebe. Šta je razlog za to. Na to pitnje odgovor bi trebala dati istraga nadležnih institucija. (novosti.rs)

Tagovi: