Podrška Sofiji: KKI Vrbas slavio kod kuće

 KKI Vrbas Banjaluka, bio je bolji od ekipe KKI Bijeljina, jer je na domaćem terenu proteklog vikenda slavio sa 75:34.

KKI Vrbas je ovom pobjedom prvak lige Republike Srpske, a na tabeli lige BiH za sada je na prvom mjestu, gdje nastavlja da igra utakmice proljećnog dijela lige BiH.

Utakmica KKI Vrbasa protiv ekipe KKK Bijeljine je za igrače bila kao lakši trening, iako je ekipa igrala bez povrijeđenog igrača Ante Štimca.

Zahvaljujemo se štićenicima doma „Rada Vranješević“ i direktoru Vladimiru Kajkutu na podršci koju nam pružaju na našim utakmicama.

Takođe se zahvaljujemo Manojlu Zrniću direktoru JU Sportski centar Borik, koji nam izlazi u susret po pitanju rezervacije termina za utakmice u SD Obilićevo, koja izgleda svijetski od osoblja pa do higijene, s obzirom da je sala u Borisav Stanković neuslovna za utakmice.

Ekipa Vrbasa se priprema za polufinale regionalne NLB lige koja se igra 2. aprila u Zagrebu. Vrbas u polufinalu NLB lige igra utakmicu protiv ekipe KIK Una-Sana Bihać.

Sofija

Svoju humanost KKI Vrbas je pokazao i ovaj put jer je postavljena reklama “Svim srcem za Sofiju“ koja je pozivala za pomoć maloj Sofiji. I.M.

 

Tagovi: