Banjaluka i Laktaši: Uhapšeno pet dilera

 Policija je tokom vikenda izvršila pretrese na dvije lokacije u Laktašima i Banjaluci i uhapsila pet lica, te zaplijenila određenu količinu droge.
Pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka su 24. i 25. marta zbog zloupotrebe opojne droge marihuana uhapsili mladiće čiji su inicijali D.G. /18/ iz Laktaša i S.P. /19/ iz Banjaluke, rečeno je Srni u policiji. 

Na različitim područjima grada Banjaluka policija je uhapsila još tri lica kod kojih su pronađeni marihuana, spid i metalna drobilica. Za ova lica policija nije dala informaciju, jer smatra da će ih sudija predložiti za svjedoke. 

Lica čiji su inicijali D.G. i S.P. su nakon saslušanja pušteni na slobodu, a protiv njih će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga. 

I preostala tri lica su puštena na slobodu, a policija će protiv njih nadležnom sudu dostaviti izvještaj o počinjenom prekršaju po odredbama Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga. 

Iz policije poručuju da će nastaviti sa sličnim aktivnostima radi sprečavanja i otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. 

I.M.

Tagovi: