30 sati tukao bivšu devojku jer ga je ostavila

- Aleksandar S. (35) iz Trstenika, kod Kruševca, za vikend je oteo svoju djevojku E. S. jer više nije htjela da se zabavlja sa njim i zaključao je u svom stanu.

Nesrećna žena oslobođena je nakon 30 sati drame, a nasilniku je određeno zadržavanje.

U krivičnoj prijavi E. S. navodi da ju je momak Aleksandar zaključao i tukao u stanu jer više nije željela da bude u vezi s njim.

Ona je u jednom trenutku uspjela da se domogne telefona i pozove policiju.

"Inspektori su je zatekli uplakanu i sa modricama po telu. Nesrećna devojka je odmah ispričala da ju je dečko zaključao u stanu i da ju je mučio. Dok je pričala policajcima šta joj se sve dogodilo, nasilnik joj je pretio da će “zažaliti zbog svega što mu je uradila“. On je priveden i odmah mu je određeno zadržavanje", objašnjava sagovornik Alo blizak ovom slučaju.

"Ona je rekla da je preživela psihičku i fizičku torturu, ali da nije silovana. Ispričala je da ju je u svoj stan uveo i zaključao u subotu u 22 sata i da ga je od tada, pa narednih 30 sati, molila da je pusti. Međutim, svaki put kada bi jače zaplakala, on bi je udario", dodaje izvor.

S druge strane, uhapšeni nasilnik se navodno pravdao policiji da je "htio samo malo da je zaplaši", ali da nije htio da je povrijedi, već da je ubijedi da mu se vrati.

(Telegraf)

Tagovi: