PRILIKA ZA MALIŠANE: Likovni konkurs u Jazavcu

“Nevid” teatar i Gradsko pozorište “Jazavac” raspisali su likovni konkurs “Moje pustolovine Boleta Komete”, nazvan po istoimenoj predstavi koja je na repertoaru ovih pozorišta.

– Pozivamo klince i klinceze iz cijeloga svijeta od tri do 11 godina da učestvuju na konkursu. Izbor teme se odnosi na predstavu “Pustolovine Boleta Komete”, autorski projekat Marka Dukića – navedeno je u saopštenju.

Tehnika je slobodna, a radove treba slati na adresu: Nevid teatra, Sime Šolaje 11, 78 000 Banjaluka ili lično u kancelarije Gradskog pozorišta “Jazavac”.

Predstava „Pustolovine Boleta Komete“ je animirana bajka za djecu, mlade i odrasle koja prikazuje fantastični dramaturški sklop u kojem se čudesno isprepliću živa glumačka igra, projektovana animacija na platnu, zvučni i svjetlosni efekti. Priča govori o dječaku Boletu Kometi koji je u potrazi za svojim nestalim ocem, otetim od strane Sum Suma, bića iz svemira. Bole Kometa na svom putu, rješavajući razne zagonetke i prepreke, proživljava nevjerovatne situacije: put u pustinju i kroz morsku oluju, silazak na dno mora i duboko u zemlju, te putovanje kroz svemirske crvotočine do drugih planeta.

Tagovi: