BALABAN: Nisam napustio DNS

Nisam napustio DNS niti funkcije koje u stranci obavljam, rekao je danas Budimir Balaban, potpredsjednik gradskog odbora Banjaluka i predsjednik odbora za privredu i finansije DNS-a, nakon što su neki mediji objavili da je otišao sa stranačkih funkcija.

"To je dezinformacija", tvrdi Balaban. 

Na pitanje da li postoje sukobi u DNS-u, kaže da unutar partije ima različitih mišljenja po čemu je ova stranka prepoznatljiva, ali da nije razmišljao o napuštanju funkcija.

"U toku su aktivnosti kampanje za izbore u mjesnim zajednicama i to nam je sada aktivnost kojom se bavimo", naveo je Balaban.

Nenad Šibarević, odbornik DNS-a u Skupštini grada i član Predsjedništva GO Banjaluka, za kojeg se spekulisalo da bi mogao otići iz DNS zbog navodnog  sukoba sa vrhom stranke, kaže da to nije tačno.

"Nismo napustili DNS, ali to ne znači da nekad nećemo, danas je popularno istupanje i prelazak iz partije u partiju ", rekao je Šibarević.

Boran Bosančić, šef Kluba odbornika DNS-a, izjavio je da Balaban i Šibarević zvanično nisu podnijeli ostavku na funkcije, te da ne daje komentar u njihove ime.

Podsjećamo da je juče PDP napustio njihov dugogodišnji član i odbornik Zoran Talić.

(NEZAVISNE)

Tagovi: