Zvijezda donijela bodove iz Ljubinja (FOTO)

U drugi dio prvenstva Republike Srpske ekipa ŽOK Crvena Zvijezda iz Obudovca je krenula sa nekoliko mlađih igračica u sastavu. Prvo kolo u nastavku je bilo gostovanje u Ljubinju protiv kvalitetne i mlade ekipe. 

’’Nekoliko dana prije polaska u Ljubinje zbog povrede smo ostali bez prvog libera ekipe Rade Đokić , koja nam je jedna od bitnih igračica u ekipi,, kazao je trener kluba Milenko Perušinović 

’’Ipak je ekipa smogla snage i u kvalitetnoj i neizvjesnoj utakmici  nadigrala domaće odbojkašice sa 3:1 po setovima. Ekipu je predvodila iskusna Šarkanovićeva, pomagale su joj  Kojićeva i Aleksićeva, a uz njih su svoj doprinos dale i mlade igračice: Ristanić, Lukić, Miskić i Stevanović. Raduje nas igra ekipe a posebno smo zadovoljni izdanjem mladih igračica koje ce biti nosioci igre u narednom periodu’’, riječi su trenera Perusinovića.

Ovom pobjedom su zadržali sanse za plasman u pley-of, a već narednog vikenda im u goste dolazi veoma kvalitetna ekipa OK Maglić iz Foče koja je drugo mjesto na tabeli i nakon te utakmice će se dosta toga znati.

PIONIRI
Pionirska ekipa kluba je takođe pobjedom startovala u borbi za finalni turnir. Pobjedjena je veoma dobra ekipa Ok Panter-Doboj koja je u razigravanje ušla kao prvak grupe. Pionirke sljedeći vikend dočekuju ekipu OK Ukrina-Prnjavor.
’’Naredni vikend nas u obje konkurencije očekuju novi izazovi na domaćem terenu pa pozivamo publiku da bude uz naše djevojke a one će se dobrom igrom odužiti’’, kazali su iz Kluba.

Tagovi: