Čavić se povlači?

Do prije nekoliko mjeseci bez njegove izjave nije mogla da prođe nijedna politička, ali ni ekonomska tema u Republici Srpskoj. A onda je gotovo utihnuo.

Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta i narodni poslanik Dragan Čavić (59) u medijima i javnosti u posljednje vrijeme pojavljuje se samo kada je to, prema njegovoj procjeni, neophodno ili kada novinari insistiraju na intervjuu.

Tu promjenu primjetili su svi koji prate političku scenu u Republici Srpskoj, budući da Čavić važi za odličnog ekonomistu, još boljeg poslanika, sa insajderskim informacijama.

- Tačno je da sam smanjio pojavljivanje u javnosti. Takve stvari se ne mogu sakriti. Prije svega, želim da šansu dobiju mlađi ljudi - kaže Čavić za „EuroBlic“.

Razgovor nastavlja riječima da „vrijeme traži nova lica“ i da je red da ih pokaže i NDP.

- Mislim da je odavno trebalo da prestanem da komentarišem neke stvari. Kako zbog svog ličnog digniteta, tako i zbog političkog ambijenta u kome mnoge teme nepotrebno dobiju važnu medijsku dimenziju. To je jedini razlog što me ima manje u javnosti. Naravno, ono što budem smatrao da je potrebno i dalje ću komentarisati – poručuje Čavić.

(EuroBlic)

Tagovi: