VRIJEME SUTRA: Nema novog snijega, temperatura do -4

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje oblačno vrijeme, jutarnja temperatura vazduha biće od minus deset do minus četiri, a najviša dnevna između minus šest i minus jedan stepen Celzijusov, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.
Na jugu će biti najmanja jutarnja temperatura vazduha od minus jedan do četiri, a dnevna od pet do devet stepeni Celzijusovih. 

Ujutro će biti hladno uz umjeren do jak mraz, oblačno na sjeveru i istoku, te kotlinskim predjelima, gdje se očekuje i lokalna magla. 

Tokom dana u kotlinskim predjelima, te na sjeveru i istoku biće pretežno do potpuno oblačno. Na sjeveroistoku i jugozapadu biće promjenjivo uz sunčane periode, a na jugu sunčano i ugodnije. 

Vjetar će biti slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini slaba bura. 

Danas je u BiH oblačno sa slabim snijegom, saopšteno je Federalnog hidrometerološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus 12, Čemerno i Han Pijesak minus osam, Kalinovik, Ivan-sedlo i Kupres minus sedam, Mrakovica, Gradačac i Sokolac minus pet, Mrkonjić Grad, Gacko i Sarajevo minus četiri, Ribnik, Šipovo, Bihać, Bugojno, Jajce i Srebrenica minus tri stepena Celzijusova. 

Rudo, Nevesinje, Banjaluka, Doboj i Zenica minus dva, Srbac, Foča, Bijeljina, Prijedor, Sanski Most, Tuzla i Zvornik minus jedan, Višegrad i Livno nula, Drvar jedan, Bileća i Mostar pet, Čapljina sedam, dok je u Neumu, Stocu i Trebinju izmjereno osam stepeni Celzijusovih. 

Tagovi: